Fri Apr 14 2023 00:00:00 GMT+0200 (stredoeurópsky letný čas) | Bc. Kristína Šafrová, MBA

Čo je nové vo FúúDobre? Novinky a udalosti

Naposledy sme zhrnuli naše pokroky, novinky a zmeny v príspevku k prvému výročiu vzniku FúúDobre. Odvtedy sa toho znovu veľa zmenilo a udialo. A tieto updaty robíme naozaj radi, nie len kvôli čitateľom nášho blogu, ale aj nám samým. Radi sa totiž k týmto článkom vraciame. Takže – poďme si zrekapitulovať posledné mesiace.


Fotenie na sociálne siete a web

Prvou udalosťou, ktorú sme v našej agentúre stihli ešte pred Vianocami, bolo fotenie tímu. Príprava fotiek na web a k príspevkom na sociálne siete. Náš tím sa rozšíril o niekoľko členov, čiže predošlé fotky už neboli aktuálne.


Na fotení sme opäť pracovali s Dominikom z DDMedia. A keďže je Dominik profesionál, tak sme si to poriadne užili. Atmosféra bola uvoľnená a po dlhom čase sme sa všetci stretli na jednom mieste. Výsledok si môžeš pozrieť na fuudobre.sk a na našich sociálnych sieťach.



Vianočný večierok aka FúúDobre (bez)kapustnica

Takou našou tradíciou je už aj FúúDobre vianočný večierok alebo, ako sme to minulý rok nazvali, FúúDobre (bez)kapustnica. Je pre nás dôležité, aby sme ako tím trávili čas spolu v práci a občas aj mimo nej. Preto pravidelne organizujeme teambuildingy a večierky. A, teda, nechýbal ani ten vianočný.



Akciu sme odštartovali športom (ktorý nesmie chýbať na žiadnom našom večierku). Tentoraz to bol bowling. Zahrali sme si niekoľko hier, k tomu sme si vychutnali skvelé jedlo a pitie. Jednoznačne môžeme odporučiť Jantár bowling na firemnú akciu aj vám (nie je to žiadna spolupráca, proste nám tam bolo dobre). Večierok pokračoval v priestoroch našej kancelárie, kde už bola uvoľnená atmosféra, hrali sa šípky a FIFA (FúúDobrá klasika). No a mohli sme si začať užívať vianočné prázdniny.


Florbalový turnaj v Tvrdošíne

Športom pokračujeme aj v tejto časti článku. Prvýkrát sme sa ako firma zúčastnili športovej udalosti, kde boli zapojené aj ďalšie zvučné mená z okolia – MTS, KIA, Lemon Trade, Hydac, MAHLE, EDM a Colný úrad Žilina. V tejto tvrdej konkurencií sme skončili na skvelom 7. mieste. Nevadí, užili sme si to, zašportovali sme si a spoznali ďalších skvelých a pracovitých ľudí.




Nový firemný mobil

Čím sa ti musíme jednoznačne pochváliť, tak je náš prvý firemný mobil. Po viac ako roku fungovania sme sa k nemu konečne dopracovali. Naši obchodníci používali na prácu hlavne svoje smartfóny, no prišiel čas ich od telefonátov od klientov odbremeniť a začať na to používať spoločný telefón. A aký bol výsledok?



Samozrejme, že aj naďalej používajú svoje telefóny a túto časť článku treba brať skôr ako vtip.


Fotenie v Orava Village a návšteva v monso

Jedným z našich stálych klientov je práve Orava Village. Niekoľkokrát do roka s nimi spolupracujeme aj na foteniach, aby mali dostatok podkladov k príspevkom na sociálne siete. Tentoraz sme fotili ich zimné menu. A povieme vám, takýchto chutných a oku lahodiacich fotení by sme pokojne zvládli aj oveľa viac. S fotkami nám, opäť, pomohol šikovný Dominik.



Osobne sme navštívili aj ďalšieho dlhodobého klienta – monso. Vždy sa radi stretávame, pretože sú tam milí, priateľskí, no zároveň veľmi profesionálni. Prešli sme si výsledky našej minuloročnej práce, prebrali sme stratégiu na rok 2023, fotili a natáčali si podklady k príspevkom. No a naša nová posila išla kvôli tomu priamo do terénu.



Prekopali sme firmu zvonka aj zvnútra

Čím viac je vo firme ľudí, tým väčší poriadok potrebujete. A to platí vo všetkom – v kancelárií, v štruktúre aj v kompetenciách. O tom by vedel hovoriť nejeden podnikateľ. Nám sa začala agentúra rozrastať, preto bolo načase, aby sme si ku všetkému poriadne sadli a vymysleli stratégiu.



Aj keď to trvalo niekoľko týždňov, tak výsledok stojí za to. Veríme, že vďaka naším novým členom, štruktúre a procesom bude výstup našej práce omnoho kvalitnejší a klienti budú spokojnejší. Takže ak by si chcel naozaj top služby od našej top agentúry, neváhaj nás kontaktovať na obchod@fuudobre.sk


Lepšia konferencia – 1. ročník

Najviac aktuálnou udalosťou bola pre nás Lepšia konferencia. Konala sa 18. marca 2023 v Námestove. V skratke – bolo to 9 intenzívnych hodín, 13 spíkrov a 2 panelové diskusie. A čo nám táto konferencia dala?



Množstvo praktických informácií o podnikaní v online priestore, rady od profesionálov, nové kontakty a utuženie dlhodobých priateľstiev. Odniesli sme si odtiaľ oveľa viac, než sme očakávali. A preto dúfame, že bude takýchto udalostí na Orave v budúcnosti viacero.

A na záver tu máte jedného usmiateho (a pravdepodobne aj unaveného) Geryho. Pre lepší deň 😊



Fúú blog